Uusi sukukirja

Könnin suvun uuden sukukirjan ennakkotilaukset alkavat lähiaikoina. Tietoa hinnoista ja tilausvaihtoehdoista on tulossa näille sivuille pian.Uusi sukukirja kokoaa yhteen kuvin ja sanoin Könnin historiaa ja tarinoita.

Kirjan hinnaksi on oltermannikunta päättänyt 88 euroa. Ennakkotilaus alkaa kun kirjan lopullinen paino aikataulu selviää, eli todennäköisimmin tammikuun 2021 loppuun mennessä.

Näille sivuille tulee otteita ja selattavia sivuja kirjasta myöhemmin ja etenkin lisää kuvia, mutta voit alkaa seurata kirjan valmistumista myös vuoden alussa avattavilta sukuseuran Facebook sivuilta, jonne uusin tieto tulee ensimmäiseksi ja reaaliajassa. Voit osallistua siellä myös kirjasta laadittaviin leikkimielisiin kilpailuihin ja voittaa suvun tuotteita tai jopa tulevan kirjan omaksesi. Kerromme täällä koska sivut ovat käytössä.

Mutta vain näiden sivujen kautta voit tilata juhlakirjan. Tilauslomake tulee tänne kun ennakkomyynti alkaa. Ennakkotilaajat saavat uuden kirjan lisäksi vanhan sukukirjan veloituksetta (250 ensimmäistä tilausta) tai saat juhlakirjan ilman postimaksua lähipostiisi.

Mihin tarinaan tämä kuva liittyy – arvaatko? Piirros: Hannu Kumpula

Katso myös muita sukutuotteita!